Diensten

Onze diensten

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw project tot leven te wekken, laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

Nationaal circus Barani

Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden. Hebt u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u!

Wist u dat?! 

Wij ingehuurd kunnen worden. Dit kan voor de meest uiteenlopende dingen. Er kunnen bij ons (bedrijfs)feesten georganiseerd worden maar ook kinderfeestjes. Ook is het mogelijk materiaal te huren of zelfs de hele tent. Ook is het mogelijk een circusworkshop te doen bij ons of op locatie. Tot de mogelijkheden hoort ook nog eens dat wij op locatie bij u of bijvoorbeeld in verzorgingstehuizen een voorstelling komen geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!