Over ons

Zoals elk bedrijf hebben wij ook een eigen verhaal. Ons verhaal is van alles maar zeker niet gewoontjes. Wij zijn de nodige struikelblokken tegengekomen maar als familie zijn wij hierdoor alleen maar sterker geworden. Er was continu een belangrijke factor: een enorme drive om door te zetten en beter te worden in wat wij doen. Onze passie om nieuwe dingen te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan hebben wij niet verleerd. Ook niet nu wij groter geworden zijn want van elke nieuwe uitdaging kan je weer leren!

Hoe alles begon.

Na jarenlang mee andere circussen meegereisd te zijn hebben wij als familie besloten voor onszelf te beginnen. Zo zijn wij in 2012 gestart met circus Barani, als kleine familie van 4 personen. Onze familie bestond destijds nog uit ouders en 2 zoons. Met een tent van 16x18m en slechts 4 transporten zijn wij door heel het land van plaats naar plaats getrokken. 

Groei van het bedrijf

Een mooie luchtfoto gemaakt in Gorinchem. Vergeleken met bovenstaande foto kunt u duidelijk zien dat wij door de jaren behoorlijk gegroeid zijn.

Deze foto is gemaakt tijdens het kerstcircus 2018-2019 in Goes. Hier hebben wij 4 jaar op rij het kerstcircus georganiseerd. 

In 2021 hebben wij helaas maar 4 maanden kunnen touren ivm corona. Hier een foto van de organisatie en artiesten van dat jaar. Het mooie aan circus is dat in moeilijke tijden wij elkaar helpen! Zo hadden wij dat jaar artiesten vanuit een ander circus om onze krachten te bundelen en er een samen tegen aan te gaan.

Hier links ziet u Robert en Leia Zinnecker, zij zijn samen met hun zonen de oprichters van Nationaal circus Barani. 
Leia is een geboren artieste , zij hing met 4 jaar jong al in de trapeze! Tegenwoordig doet Leia de hula hoop, geiten en katten act. Maar dit dit is niet het enige wat zij doet, tevens houd zij de administratie op orde, regelt alles rondom de snoepwagen maar helpt verder ook waar zij kan. Of dit nu de op- of afbouw is, verzorging van de dieren of iets anders ze staat altijd voor je klaar!
Robert is onze clown, vroeger heeft hij ook met vuur en slangen gewerkt. Tegenwoordig vinden we hem zowel in de snoepwagen maar ook bij de op- en afbouw.