Over ons

Zoals elk bedrijf hebben wij ook een eigen verhaal. Ons verhaal is van alles maar zeker niet gewoontjes. Wij zijn de nodige struikelblokken tegengekomen maar als familie zijn wij hierdoor alleen maar sterker geworden. Er was continu een belangrijke factor: een enorme drive om door te zetten en beter te worden in wat wij doen. Onze passie om nieuwe dingen te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan hebben wij niet verleerd. Ook niet nu wij groter geworden zijn want van elke nieuwe uitdaging kan je weer leren!

Hoe alles begon.

Na jarenlang mee andere circussen meegereisd te zijn hebben wij als familie besloten voor onszelf te beginnen. Zo zijn wij in 2012 gestart met circus Barani, als kleine familie van 4 personen. Onze familie bestond destijds nog uit ouders en 2 zoons. Met een tent van 16x18m en slechts 4 transporten zijn wij door heel het land van plaats naar plaats getrokken. 

Groei van het bedrijf

Een mooie luchtfoto gemaakt in Gorinchem. Vergeleken met bovenstaande fot kunt u duidelijk zien dat wij door de jaren behoorlijk gegroeid zijn.

Deze foto is gemaakt tijdens het kerstcircus 2018-2019 in Goes. Hier hebben wij 4 jaar op rij het kerstcircus georganiseerd. 

In 2021 hebben wij helaas maar 4 maanden kunnen touren ivm corona. Hier een foto van de organisatie en artiesten van dat jaar. Het mooie aan circus is dat in moeilijke tijden wij elkaar helpen! Zo hadden wij dat jaar artiesten vanuit een ander circus om onze krachten te bundelen en er een samen tegen aan te gaan.